Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Min oroliga entreprenörssjäl vill vidare"

Publicerad: 8 mars 2013, 12:18

Tobias Bringholm

Foto: Linus Hallsénius/TV4

Tobias Bringholm lämnar Eyeworks efter fem år. För Resumé berättar hon om framtiden och tankarna på att bli publicist inom tv.


Ämnen i artikeln:

EyeworksTobias Bringholm

Innan Tobias Bringholm kom till Eyeworks var han programdirektör på TV4. Han tvingades sluta när Schibsted märkte oegentligheter i Metronome där han tidigare var verksam. Tobias Bringholm dömdes till villkorlig dom för grovt försvårande av skattekontroll och 150 000 kronor i böter. Det var här som resan med Eyesworks tog fart. Nu känner han att det är en naturlig tidpunkt att lämna verksamheten.

– Alla mina uppdrag är klara och allt det viktiga är på plats. Min oroliga entreprenörssjäl vill vidare, säger Tobias Brindholm till Resumé.

Vad ska du göra nu?
– Det ska jag fundera på. Först ska jag ut i solen och njuta, kanske ta en resa. Jag har flera idéer men kommer att fortsätta att jobba klart med pågående projekt på Eyeworks tills efter sommaren. Jag har jobbat med att utveckla produktionsbolag sedan 1986. Jag kan tänka mig att min kunskap skulle passa för att bli publicist inom tv, men det återstår att se.

Vad hade du för vision med Eyeworks?
– Att vi skulle vara ett skandinaviskt produktionsbolag med verksamheter i flera städer. vi har lyckats hitta en ideal storlek som gör att individerna syns. Nu finns det massor av duktiga människor som kan ta det vidare.

I  fortsättningen kommer de skandinaviska verksamheterna i  Eyeworks  att styras lokalt, men rapportera direkt till huvudkontoret i Amsterdam. Det svenska holdingbolaget läggs ned.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

EyeworksTobias Bringholm

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.