Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

MTG lanserar responsiv sajt inför Champions League-finalen

Publicerad: 24 maj 2013, 12:15

Under fredagen lanserar Like.tv sin nya responsiva version av sajten. Uppdateringen innebär att tjänsten kan användas på alla datorer, surfplattor och smarta telefoner.


Ämnen i artikeln:

MTG

Den uppdaterade tjänsten har utvecklats internt och även den tekniska plattformen har uppdaterats för att ytterligare förstärka tjänsten.

– Vi har ända sedan lanseringen av Like.tv innan jul arbetat för att göra Like.tv tillgängligt för alla som älskar TV. Från och med nu kan alla som har en dator, surfplatta eller smart telefon följa alla TV-program med Like.tv. Precis som innan kan man hitta massa extrainformation och följa allt snack i realtid med Like.tv. Vi tycker att det är särskilt kul att kunna lansera i samband med Champions League-finalen, ett evenemang som verkligen engagerar TV-tittarna, säger Jacob Olsson, produktägare för Like.tv.

För att bli konsumentens val i tv-soffan så har vissa uppdateringar även gjorts för att förbereda för än en mer öppen miljö i Like.tv. Nu fortsätter resan mot att bli det självklara second screen-tjänsten i TV-soffan.

– TV fortsätter att engagera folk runt om i världen och än så länge har vi bara skrapat på ytan till vad man kan göra när traditionell TV möter online-världen. Därför arbetar vi nu för fullt med att skapa en miljö där Like.tv Blocks kan läggas till för att skapa ytterligare interaktivitet. Förhoppningen på sikt är att programmakare, annonsörer och hängivna tittare lätt ska kunna skapa moduler till sina favoritprogram för att skapa magin som TV och online erbjuder tillsammans, fortsätter Jacob Olsson.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

MTG

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.