Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

MTG Studios blir Nice

Publicerad: 19 mars 2014, 07:55

Patrick Svensk, MTG

Foto: Andreas Elgstrand

Som en konsekvens av MTG:s förvärv i september förra året byter MTG Studios namn till Nice Entertainment Group.


Ämnen i artikeln:

Patrick SvenskMTG StudiosNice

Nice Entertainment Group har en portfölj av varumärken som Strix Television, Paprika Latino, Novemberfilm, Redaktörerna, DRG, Monster, One Big Happy Family, Playroom, Rakett, Titan, Baluba, Nice Drama, Moskito, Production House, Grillifilms och Gong.

Framöver kommer Nice innehålla 16 varumärken och 28 företag i 16 länder.   Patrick Svensk, MTGs Executive Vice President och chef för innehåll blir ordförande och vd för Nice Entertainment Group och Morten Aass kommer att bli vice ordförande och VD för Branded/Event.

I ett pressmeddelande kommenterar Patrick Svensk namnbytet:

– Denna förändring visar vad vi tycker är viktigt – vi inser vikten av varumärkesidentitet och att försäkra att våra kunder känner igen de fantastiska underhållningsupplevelser som vi skapar varje dag. Vi delar alla en passion och ett löfte om att arbeta nära tillsammans för att göra det bästa av all den talang som vi har i koncernen. Vi är helt fokuserade på att leverera mer och mer högkvalitativa underhållningsupplevelser.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.