Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

MTG tar chef från Snowman

Publicerad: 26 februari 2013, 15:06

Fredrik Lundberg, programdirektör MTG TV.

Foto: Emelie Lundberg.

Martin Akander lämnar jobbet som kreativ chef på produktionsbolaget Snowman. Nu blir han istället chef för MTG:s egenproduktioner.


Ämnen i artikeln:

MTG TV

Han har en lång bakgrund i tv-branschen med jobb som kreativ chef på Snowman, exekutiv producent på SBS och redaktör/producent på Strix Television. Nu går Martin Akander till MTG TV och jobbet som OP-chef (own productions).  

– Att få jobba med bra innehåll tillsammans med begåvade människor och dessutom få ynnesten att ha daglig kontakt med alla briljanta produktionsbolag känns väldigt roligt. MTG TV är på rätt väg, visionen är tydlig och utmaningarna som finns känns både stimulerande och spännande att få börja jobba med, säger han i ett pressmeddelande.

Dessutom får Mats Vesterlund på programavdelningen en ny roll som ansvarig för strategiska projekt.  

– Tack vare rekryteringen av en OP-chef så kan vi öka fokus på det långsiktiga arbetet och jag är mycket glad över att Mats kommer att leda arbetet med strategiskt viktiga projekt för MTG TV. Hans långa erfarenhet på MTG och gedigna TV-kunskaper gör att han är som klippt och skuren för detta, kommenterar programdirektören Fredrik Lundberg.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

MTG TV

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.