Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

MTG TV värvar chef från Scandic Hotels

Publicerad: 18 juni 2014, 14:06

Stephanie Smitt Lindberg

Foto: Pressbild: MTG

Stephanie Smitt Lindberg blir ny marknadsdirektör för MTG TV och får ansvar för de tv-kanalerna TV3, TV6, TV8 och TV10 med tillhörande playkanaler.


Ämnen i artikeln:

ScandicMTG TV

Senast hade hon tjänsten försäljnings- och marknadsdirektör på Scandic Hotels.

– Det känns väldigt roligt att börja på MTG TV och att få komma tillbaka till medieindustrin. MTG TV är ett företag med en stark historia och en spännande framtid. Mitt jobb som marknadsdirektör blir att tillsammans med teamet förtydliga positionen, utveckla de digitala möjligheterna och öka räckvidden för kanalerna. Med erfarenhet från både affär, marknad och sälj på en strategisk nivå hoppas jag kunna bidra till MTGs utveckling, säger Stephanie Smitt Lindberg i ett pressmeddelande.

Innan tiden på Scandic Hotels har Stephanie Smitt Lindberg över tio års erfarenhet från olika chefspositioner inom Microsoft, den sista som affärsområdeschef för Windows.

– Jag är mycket glad över att välkomna Stephanie Smitt Lindberg till MTG TV. Hon har gedigna erfarenheter av digital och strategisk kommunikation och affärsutveckling från sina år på Microsoft och sin tid i företagsledningen för Scandic Hotels. Stephanie blir därför ett mycket viktigt tillskott till MTG TVs marknadsavdelning och företagets ledningsgrupp för att möta de möjligheter och utmaningar som vi och TV-branschen står inför, säger Joachim Nordlind, vd MTG TV i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

ScandicMTG TV

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.