Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Nästa Triumf för Mexiko

Publicerad: 12 december 2012, 09:26

Kristoffer Triumf

Foto: Andreas Elgstrand

Guldäggsbelönade Kristoffer Triumf lämnade reklambranschen och har gjort stort succé med podcasten "Värvet". Nu kan Resumé avslöja att den hyllade och mångfacetterade medieprofilen kommer att jobba för Mexiko under nästa år. – Han håller på att bli en stor mediepersonlighet, säger Mexikos delägare Lars Beckung till Resumé.


Ämnen i artikeln:

MexikoKristoffer Triumf

Kristoffer Triumf var under en längre tid omskriven som copywriter på olika byråer. År 2007 vann han Guldägget, innan han lämnade reklambranschen.

I år har han gjort stor succé med podcasten "Värvet", en av de mest nedladdade poddarna under 2012. Han har också tidigare jobbat med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson i samband med Breaking News.

Nu står det klart att Kristoffer Triumf återförenas med programledarduon på det nystartade produktionsbolaget Mexiko. Han kommer att jobba på frilansbasis med ett eller flera av produktionsbolagets format.

Nyheten bekräftas av en av bolagets fyra delägare Lars Beckung.
– Han är en av våra frilansare. Det är en superkille som är på väg att bli en stor mediepersonlighet genom Värvet, säger Lars Beckung till Resumé.

Lars Beckung vill inte kommentera vilken roll Kristoffer Triumf kommer att ha eller vilka format det handlar om med hänsyn till kanalernas sekretess.

Sedan tidigare har Lars Beckung, Filip Hammar och Fredrik Wikingsson knutit till sig Tesso Akander från Strix och Micke Svensson från STO-CPH.

Vad betyder det för er att ha en stark line-up från början?
– Vi hoppas så klart att vi kommer att skapa en bra arbetsplats. Men det är tidigt att säga nu när det bara är jag som är involverad av delägarna än så länge.

Mexiko har också gjort klart med egna lokaler. Produktionsbolaget kommer att sitta i ett gammalt pumphus nära Eriksdalsbadet vid Skanstull i Stockholm.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

MexikoKristoffer Triumf

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.