Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

NBC återupplivar Heroes

Publicerad: 24 februari 2014, 14:45

En av de mest älskade amerikanska tv-serierna gör come back. En ny version av Heroes är på gång till NBC och kommer att ha premiär under 2015.


Ämnen i artikeln:

NBC

Först kom Lost 2004, sen kom Prison Break året där på. Och 2006 kom Heroes. De tre serierna satte ribban för hur stort producerade, välskrivna och actionpackade serier skulle göras (tillsammans med 24 som är några år äldre).

Heroes tappade tittarsiffror och las ner utan att få något egentligt slut, till skillnade från Lost och Prison Break som fick riktiga finaler.

Men nu har NBC bestämt sig för att återuppliva serien. Heroes Reborn handlar om helt nya karaktärer, men seriens skapare Tim Kring utesluter inte att några av de gamla karaktärerna dycker upp i den. I övrigt har det inte läckt ut ett smack om serien.

Heroes Reborn presenteras som en miniserie, men är på traditionella formatet av 13 avsnitt, så det verkar bäddat för en förlängning om tittarsiffrorna håller den här gången.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

NBC

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.