Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

NBC skrinlägger Clinton-serie

Publicerad: 1 oktober 2013, 06:38

Foto: United States Department of State

NBC meddelade i går att kanalen lägger ner planerna på att göra en miniserie om Hillary Clinton och CNN har beslutat att inte göra någon dokumentär om henne. Allt på grund av att hon kanske ställer upp som nästa demokratiska presidentkandidat.


Ämnen i artikeln:

NBCHillary Clinton

Även om Hillary Clinton vare sig sagt bu eller bä, så är det få politiska bedömare som tror att hon inte kommer att kampanja för att bli nästa demokratiska presidentkandidat.

Spekulationerna om hennes kandidatur har nu lett till att CNN bestämt sig för att inte göra en planerad dokumentär om hennes liv och i går meddelade NBC att de skrinlägger planerna på den dramaserie om hennes liv man annonserade i juli.

Projektet väckte ont blod i de republikanska leden och ledande företrädare för partiet meddelade att det skulle göra allt för att förhindra republikanska politiker att ställa upp i  debatter inför valet 2016.

Kanalen nämner inte hotet i sitt pressmeddelande utan säger enbart att man beslutat att inte gå vidare med serien för att prioritera andra projekt.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

NBCHillary Clinton

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.