Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Nekades fria i tv – igen

Publicerad: 16 september 2010, 08:05

I gårdagens utfrågning i TV4 försökte Lars Ohly (V) fria till sin sambo i direktsändning. Men frieriet klipptes bort av kanalen.


Ämnen i artikeln:

Val 2010Lars OhlyVänsterpartietTV4

Lars Ohly efter utfrågningen. Foto: TV4.

Nu har Lars Ohly varit i farten igen.

Förra veckan var det "bröstpumpen" som blev en stor snackis i medierna efter SVT:s utfrågning av partiledaren. Den här gången slog han till i TV4:s partiledarutfrågning, där han försökte fria i slutet av direktsändningen. Men "kuppen" misslyckades.

– När jag var med i SVT fick jag inte säga min sista replik, och jag tycker det vore väldigt kul om jag fick göra det nu, säger Lars Ohly i direktsändning.

– Nej men du, tiden är ute. Vilken cliffhanger! Lars Ohly är tillbaka i debatten imorgon, avbryter programledaren Jenny Östergren.

Sedan går vinjetten igång medan partiledaren fortsätter att berätta att han vill fria till sin sambo. I dagens tidningar får vi dock veta att frieriet gick hem. Sambon Åsa Hagelstedt svarade "JAAA!".

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.