Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Nöjesguiden sänder webb-tv om svensk hiphop

Publicerad: 2 december 2013, 12:46

I Nöjesguidens webbtv-serie "Nästa Nivå" får tittarna följa fyra talangers resa mot att slå igenom på den svenska hiphop-scenen. Bland de medverkande märks Adam Tensta och The Salazar Brothers.


Ämnen i artikeln:

Parisa Amiri

P3-guldvinnarna Labyrint, Red Bull Studios medverkar också i "Nästa Nivå" där man lyfter fram nästa generations hiphop-talanger.

– Inspelningen av Nästa Nivå skedde under två intensiva veckor i våras, med en förhoppning om att ta ett grepp på både den kommande generationens hiphopartister samt hiphopens nuvarande guldålder. Den senaste tidens debatter, med bland annat Kartellens och Timbuktus omtvistade "Svarta Duvor & Vissna Liljor", tyder på att hiphopens maktposition inte är flyktig utan här för att stanna, säger Nöjesguiden.se:s redaktör Parisa Amiri i ett pressmeddelande.  

Webbtv-serien har premiär den 3 december på Nöjesguiden.se och kommer att sändas i fyra avsnitt, med ett nytt varje dag. Här får tittarna följa fyra då oupptäckta talangers resa mot framgång tillsammans med några av Sveriges mest erkända hiphop-producenter och artister. Förutom att utveckla sina talanger blir de också coachade i branschens tuffa villkor.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Parisa Amiri

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.