Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Nordisk storsatsning på tv-mässan i Cannes

Publicerad: 19 februari 2015, 09:29

Annie Wegelius ansvarar för "Focus on the Nordics".

Foto: SVT.

Det blir en nordisk storsatsning under tv-mässan MIPTV i Cannes. Annie Wegelius ansvarar för evenemanget "Focus on the Nordics" som ska sätta de nordiska länderna på kartan.


Ämnen i artikeln:

Thomas HedbergMiptv

I april är det dags för MIPTV i Cannes. Under hela veckan kommer den nordiska satsningen att synas med olika konferenser och nätverksträffar. Det hela kulminerar den 14 april som blir en dag helt dedikerad åt nordiskt tv-skapande.

Ansvariga för satsningen – som är den första i sitt slag – är Annie Wegelius, tidigare programdirektör på SVT, och Thomas Hedberg som grundade Titan.  

– De nordiska länderna har en historia att berätta som den globala industrin kommer vara intresserade av att höra. Eftersom den digitala revolutionen kom tidigt till vår region är vi inte bara komfortabla med nästa generations teknik, utan vi har också mer än tio års erfarenhet av hur den påverkar konsumentbeteenden, rättighetsfrågor och utmaningarna med illegal nedladdning, säger Wegelius i ett pressmeddelande.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Thomas HedbergMiptv

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.