Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Nu blir det bättre för Renée Nyberg!

Publicerad: 18 mars 2011, 13:49

Renée Nyberg leder TV3:s nya satsning ”Det blir bättre” som börjar sändas i april.


Ämnen i artikeln:

Så mycket bättreRenée Nyberg

Renée Nyberg. Foto: TV3.

Programmet kommer att gästas av välkända namn som Jonas Gardell, Peter Jöback, Magdalena Graaf, Morgan Alling, Ara Abrahamian och Linda Lampenius.

Under programmet kommer kändisarna att berätta om olika svårigheter som de har varit med om och sedan vittna om att livet blir bättre.

Programmet har tagit inspiration från ett tal av den amerikanska politikern Joe Burns, som hade just temat ”det blir bättre”.

– Vi plockar upp stafettpinnen från Joel Burns med förhoppningen att ingjuta mod och inspiration, säger Iréne Lindblad, programredaktör på MTG TV, till TT Spektra.

TV4 har ingenting att invända mot programtiteln som är mycket lik deras egen titel på succéprogrammet ”Så mycket bättre”.

– Vi har ingenting emot att programmet heter så, vi kan inte ta patent på alla programtitlar som har ordet ”bättre” i sig. Dessutom är programidéerna helt olika, säger Matilda Snövall, exekutiv producent, till Resume.se.

Malin Carlehäll

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.