Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Nu börjar VM-uppladdningen

Publicerad: 12 mars 2010, 09:42

Peter Jidhe och André Pops. Det är TV4:s och SVT:s ankare i fotbolls-VM i Sydafrika i sommar. TV4:s sportchef Hans Pekkari är dessutom nöjd över att ha med Anna Brolin i kanalens trupp.


Ämnen i artikeln:

SVTTV4

Anna Brolin, som bor i Spanien har bevakat La Liga åt TV4 Sport. I sommar följer hon med TV4 till Sydafrika och fotbolls-VM.

– SVT har inte en enda kvinna med i sin trupp. Vi jobbar aktivt för att få med kvinnliga programledare och kommentatorer. Jag är mycket nöjd med vårt team som är ungdomligt och inspirerande.

Förutom Peter Jidhe och Anna Brolin ställer TV4 upp med följande trupp i sommar: Jens Fjellström, Patrick Ekwall, Robert Perlskog, Jesper Hussfelt,  Pontus Kåmark och Olof Lundh. SVT har plockat ut följande: Mats Nyström, Glenn Strömberg, Staffan Lindeborg, Tony Gustavsson, Chris Härenstam, Ola Andersson och David Fjäll.

Hans Pekkari vill självklart få med Zlatan Ibrahimvic som en gäst i sändningarna. Tittarmässigt har han två drömfinaler. Brasilien mot antingen England eller Nigeria, som tränas av Lars Lagerbäck.

TV4 och SVT delar på mästerskapet – SVT sänder finalen.

Daniel Nilsson

Ämnen i artikeln:

SVTTV4

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.