Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Nu får han sin egen talkshow

Publicerad: 12 mars 2015, 09:53

Niklas Källners talkshow "I särklass med Niklas" har premiär i vår.

Foto: SVT.

Niklas Källner, mest känd som journalist och reporter i "Skavlan", får nu sin egen talkshow. Programmet som ska gå under namnet "I särklass med Niklas" kommer sändas i vår i FlowNetworks nätverk av lokaltidningar.


Ämnen i artikeln:

Monkberry

Programshowen har inspirerats av internationella talkshow-klassiker som "The Daily Show", "Boston Tea Party" och skandinaviska "Skavlan" i vilken Niklas Källner själv agerat reporter.

Hans egna talkshow "I särklass med Niklas" kommer innehålla en mix av intervjuer med gäster och humorinslag. Programmet produceras inför en publik och varje avsnitt kommer vara 45 minuter långt.  

– Det känns fantastiskt, men också nervöst, att för första gången lite på riktigt gå in studion och möta gäster och publik, säger Niklas Källner i ett pressmeddelande.

Produktionsbolaget Monkberry, som ägs av Fredrik Skavlan och producerar "Skavlan", kommer även producera "I särklass med Niklas".

– Att få förtroende att producera en stor talkshow-satsning med Niklas är inte bara en unik möjlighet, utan det går också helt i linje med vad vi på Monkberry är bäst på – att skapa underhållande innehåll med journalistik skärpa. Och dessutom i vår favoritgenre, säger Johan Westman, vd på Monkberry AB, i ett pressmeddelande.

Niklas Källners talkshow beräknas ha premiär under senvåren 2015.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Monkberry

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.