Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Ny dramaserie med Ola Rapace

Publicerad: 5 april 2016, 11:13

I nya dramaserien Farang, med Ola Rapace i huvudrollen, lovas mycket känslor men också action.


Ämnen i artikeln:

Ola RapaceC MoreTV4

Efter ett bankrån tvingas Rickard fly Sverige och lämna familjen bakom sig. Med skyddad identitet börjar han om på Thailands gator. Det är utgångspunkten för C Mores nya dramathrillerserie Farang som har premiär år 2017.

Farang ska vara nästa dramasuccé efter Gåsmamman och Beck-filmerna, men den här serien har fokus i en komplicerad far- och dotterrelation. Och det var just det fokuset som intresserade huvudrollsinnehavaren Ola Rapace (Rickard).

– Jag gick igång på far- och dotterrelationen som jag inte riktigt sett förut, och kan känna igen mig i på gott och ont, säger Ola Rapace i en kommentar.

I de övriga rollerna hittar vi både svenska och thailändska förmågor: Louise Nyvall som Rickards dotter Thyra och thailändska stjärnan Yayaying Rhatha Phongam i en annan stor roll i dramat. I den nya serien lovas mycket känslor, men också action.

– Det ska bli en thriller som verkligen känns i magen – ett drama som skildrar den känslosamma, sköra relationen mellan en pappa och dottern han gett upp, som samtidigt bjuder på mycket action, säger Josefine Tengblad, dramachef TV4 och C More.

Farang är skapad av Malin Lagerlöf tillsammans med Stefan Thunberg och produceras av Eyeworks Scandi Fiction i samarbete med Matador Film, C More och TV4.

Arbetsgrupp:
Huvudregissör: Erik Leijonborg
Manus: Malin Lagerlöf, Veronica Zacco, Anders Sparring och Niklas Rockström
Producent: Anna Wallmark Avelin

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

Ola RapaceC MoreTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.