Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Ny tjänst för Mathias Engstrand på SVT

Publicerad: 14 juni 2013, 09:27

Mathias Engstrand.

Foto: Carl-Johan Söder/SVT.

Mathias Engstrand, i dag programchef för underhållning på allmän-tv i Stockholm, får en ny roll på SVT. Nya jobbet är som programbeställare för underhållning och sport.


Ämnen i artikeln:

SVT

De senaste fem åren har Mathias Engstrand varit chef för SVT:s nöjesavdelning i Stockholm. Nu kliver han upp till jobbet som programbeställare i SVT:s programledning. Han kommer att ansvara för de "långsiktiga strategierna och beställningarna" av allt utbud inom underhållning och sport, enligt ett pressmeddelande.

– Jag är stolt och glad över det vi har lyckats göra och producera på nöjesavdelningen. Men nu är tiden mogen för nya utmaningar. Det ska bli fantastiskt spännande och roligt att ta sig an nöje och sport från en ny vinkel, kommenterar Mathias Engstrand.

Nu inleds rekryteringen till hans efterträdare som programchef för underhållningen i Stockholm. Det nya jobbet tillträder Mathias Engstram den 2 september.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

SVT

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.