söndag26 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Nya tv-jobbet: Inlåst i fyra dagar

Publicerad: 17 mars 2010, 11:23

Efter succén med ”Mästarnas mästare” i SVT – nu är Patrik Sjöberg aktuell som deltagare i ytterligare en SVT-produktion, ” Bubblan”. – Vi blir inlåsta på ett spa i fyra dagar. Utan kontakt med omvärlden, säger han till Sportbladet.

Ämnen i artikeln:

Patrik SjöbergSVT

MH

Magnus Helander


Patrik Sjöberg. Foto: SVT.

På söndag är det premiär för nya SVT-satsningen ”Bubblan” – en nyhetsquizz med Rickard Olsson som programledare där kändisar blir inlåsta och helt avskurna från omvärlden för att sedan få gissa vilka nyheter som varit sanna respektive falska under deras bortovaro.

Patrik Sjöberg är en av deltagarna. Hans syns alltså i ännu en SVT-produktion efter den senaste succén med ”Mästarnas mästare”.

Söberg säger att ”Bubblan” passar honom bra, eftersom han har mycket dötid.

– Ja. Vi är ligger där utan kontakt med omvärlden. Sen åker vi till en studio och får veta vad som har hänt och inte har hänt, sen ska vi bedöma vad som är sant och falskt.

I premiärprogrammet som sänds på söndag klcokan 20 i SVT 1, tävlar Ola Lindholm, Erik Hörstadius och Elisabet Höglund.

Övriga gäster i programmet är sedan – förutom Patrik Sjöberg – Glenn Hysén, Cecilia Hagen, Klara Zimmergren, Thomas Järvheden, Alexandra Pascalidou, Pontus Gårdinger, Agneta Sjödin, Claudia Galli och Annette Kullenberg.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev