Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Nyhetsankare i blåsväder efter fyllebild på Twitter

Publicerad: 23 juli 2013, 07:36

Bilden som Geraldo Rivera publicerade på Twitter

Nyhetsankaret svepte tequila varpå han tog utmanande bilder på sig själv i badrumsspegeln. Bilderna spred sig som en löpeld, men nu har Geraldo Rivera tagit bort bilden efter påtryckningar från cheferna på Fox News.


Ämnen i artikeln:

Fox News

Geraldo Rivera är en av Fox News mest profilerade nyhetsankare. På lördagsmorgonen twittrade han en bild där han fotograferar sig själv i badrumsspegeln. 70-åringen hade bara en vit handduk som skydd för sina ädlare delar och bar rödbågade, snabba solglasögon.

Bilden som togs efter fredagskvällens nyhetssändning blev snabbt en viral succé. Enligt nyhetsankaret föregicks fotograferingen av en del tequilaförtäring. Det skriver Aftonbladet.

– Den här helgen var det tequila. Jag dricker aldrig tequila när jag är ensam annars, men jag hade en ny flaska som jag fått i födelsedagspresent, sade Geraldo Rivera i morgonradioprogrammet "Scott & Todd" och fortsatte:

– Jag tänkte "fan, jag gillar den där bilden". Jag lärde mig använda twitter för bara några veckor sedan.

Hans barn vädjade till honom att ta bort bilden illa kvickt. Det dröjde dock till hans chefer kontaktade Geraldo Rivera innan bilden raderades.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Fox News

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.