Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Nyhetsmorgon förlängs på helgerna

Publicerad: 9 april 2010, 14:33

Programledarna Lasse Bengtsson och Tilde de Paula kommer att synas mer i rutan på helgerna framöver. TV4:s Nyhetsmorgon förlängs med en timme både på lördagar och söndagar.


Ämnen i artikeln:

NyhetsmorgonTV4

Lasse Bengtsson och Tilde de Paula får börja Nyhetsmorgon en timme tidigare från och med nästa lördag då sändningarna förlängs.

Nyordningen införs nästa lördag, den 17 april. Sändningarna på helgerna kommer att börja en timme tidigare, klockan 8 i stället för 9, och avslutas 11.30.

– Nyhetsmorgon är så framgångsrikt och lockar så många tittare, därför vill vi förlänga helgsändningarna, säger Ann Tiberg, chef för Nyhetsmorgon, till Resume.se.

Kommer upplägget att förändras?

– Vi jobbar in i det sista med innehållet, men det klart att det kommer att bli vissa förändringar. Mer än så kan jag inte säga i nuläget.

TV4 fortsätter med konceptet att bygga programmen kring de inkörda ”tungviktarna” Lasse Bengtsson (lördag) och Tilde de Paula (söndag).

Nyhetsmorgon ligger normalt på runt 350 000 tittare på helgerna.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

NyhetsmorgonTV4

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.