Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Nykontrakterad till 75 års ålder

Publicerad: 5 april 2011, 14:51

Viasat förlänger med golfkommentatorn Göran Zachrisson, 72. Det nya kontraktet gäller tre år till. – Han är fortfarande den bästa golfkommentatorn som finns, säger Viasats sportchef Per Tellander till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

ViasatPer TellanderViasat Sport

Göran Zachrisson inledde sin bana på SVT men kom till Viasat 1992.

Göran Zachrisson, som varit på Viasat sedan 1992, är en legendar i golfkretsar. För några år sedan  utsågs han till den viktigaste personen inom svensk golf de senaste 20 åren av tidningen Golf Digest.

– Han är mycket uppskattad bland våra tittare, det vore galet att inte förlänga med honom, säger Per Tellander till Resume.se.

Göran Zachrisson jobbar med de stora tävlingarna som sänds i Viasat Golf. Det blir 20-25 tävlingar per år för golfnestorn.

– Viasat vill att jag ska fortsätta och jag tycker att det här jobbet är väldigt roligt. Jag fortsätter så länge jag orkar och får, sa Göran Zachrisson till Resume.se när det tidigare kontraktet skrevs 2007.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.