Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Obama kampanjar för Discovery

Publicerad: 25 november 2009, 13:26

Discovery drar igång en ny kampanj.
I huvudrollen finns USA:s president Barack Obama. Nu hoppas kanalen på en snabb spridning av filmen.


Ämnen i artikeln:

Barack ObamaDiscovery

Kampanjen kretsar runt en film som spelades in i måndags. Då presenterade Barack Obama initiativet ”Educate to innovate” som ska höja statusen för att studera naturvetenskap.

Tv-kanalen Discovery är en av samarbetspartnerna i satsningen och de representerades av Adam Savage och Jamie Hyneman från serien Mythbusters, som Obama skämtade med under pressträffen.
- En stor del av Discovery Channels programinnehåll fokuserar på "underhållande vetenskap", något som fascinerar människor i alla åldrar. President Obama visar med sitt nya initiativ att han tydligt inser värdet av att tillsammans med rätt partners kunna inspirera unga människor att vilja lära sig mer om vetenskap och forskning. För oss på Discovery här i Sverige att kunna använda världens mäktigaste man i en viral kampanj för kanalen och Mythbusters, som är ett av våra absolut viktigaste program, känns helt rätt, säger Lotta Schlingmann, marknadschef på Discovery Networks Nordic i Stockholm i en kommentar.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Barack ObamaDiscovery

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.