Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Ola Lindholm gör comeback på SVT

Publicerad: 26 oktober 2012, 10:32

Ola Lindholm var profilerad barnprogramledare för SVT:s "Wild Kids" innan han hastigt drogs undan rampljuset sedan han ertappats med kokain under förra året. Nu har han fått nytt jobb på SVT i Göteborg där han ska utveckla nya hemliga projekt.


Ämnen i artikeln:

Ola LindholmSVT GöteborgSVT

Mer än ett år har gått sedan barnens favorit och programledare för SVT: "Wild Kids" samt chefredaktör för Kamratposten Ola Lindholm dömdes för ringa narkotikabrott.

I samband med en fotbollsmatch mellan AIK och Mjällby stoppade polisen programledaren eftersom de misstänkte att han var narkotikapåverkad.

Efter att det avslöjades att Ola Lindholms urinprov innehöll spår av kokain startade en intensiv bevakning från kvällspressens sida. Ola Lindholm drog sig undan och svarade kvällstidningarna och i synnerhet Expressens chefredaktör Thomas Mattsson med en kritisk bloggpost.

Nu står det klart att Ola Lindholm återförenats med SVT. Det skriver Expressen. Sedan en tid jobbar han med att utveckla nya och hemliga projekt på SVT Göteborg.
– Han och hans sambo har ju flyttat hit, till den här delen av landet. Vi är jätteglada för det, och vill ju förstås använda dem båda eftersom de är väldigt duktiga tv-arbetare, säger Christina Hill, programchef för underhållning och fakta på SVT i Göteborg till Expressen.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.