Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Omorganisation på TV4

Publicerad: 6 november 2013, 10:48

Johan Kleberg får ett större ansvar för innehållet på TV4.

Foto: Resumé och Sören Andersson.

Resumé kan berätta att en större omorganisation på TV4 meddelas under eftermiddagen. Boston Consulting Group har för TV4:s räkning tittat på effektiviseringsmöjligheter. En del av förändringarna presenteras i dag.


Ämnen i artikeln:

Magnus TörnblomNyhetsbolagetJohan KlebergTV4

På TV4 håller konsultfirman Boston Consulting på med ett stort uppdrag, och i eftermiddag vid ett personalmöte kommer en organisationsförändring att presenteras.

Enligt uppgifter till Resumé blir en av förändringarna att Johan Kleberg, vd för TV4-ägda CMore, får ett större ansvar för innehållet.

– Det stämmer att vi har ett personalmöte i eftermiddag om vår organisation. Vi kommer att skicka ut information efteråt. Innan medarbetarna fått information om den nya organisationen har vi inga kommentarer som du förstår, men efteråt går det fint, säger Magnus Törnblom, pressansvarig corporate på TV4-Gruppen, till Resumé.

PÅ TV4:s produktionsbolag Nyhetsbolaget sker också förändringar. Där tar man bort Göran Ellungs matrisorganisation  och återskapar en traditionell redaktionsorganisation. Det innebär att  medarbetare får byta arbetsuppgifter. Där har Magnus Janson, HR- och administrativ chef, arbetat fram det nya upplägget.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.