Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

OTW kan tappa travet

Publicerad: 7 juli 2010, 10:25

OTW tappade nyligen sitt stora uppdrag för Canal plus. Nu riskerar produktionsbolaget även att mista travsändningarna i TV4. – Vi funderar på att producera det själva, säger Niclas Andersson vd på ATG:s Kanal 75 till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Kanal 75

Foto: TV4.

TV4 och ATG har tecknat ett nytt treårsavtal för travrättigheterna.

Avtalet innebär att TV4 Sport ökar sin travbevakning till både dag- och kvällstid och att Vinnare V75, Vinnare V65 och Elitloppet fortsätter i TV4, skriver TV4 i ett pressmeddelande.

Men OTW som producerat travet på helgerna för TV4 – travet i Nyhetsmorgon lördag, Vinnare V75 på lördagarna och Vinnare V65 på söndagarna – kan bli av med uppdraget.

ATG:s Kanal 75, som sköter produktionsfrågorna och som producerat övriga sändningar på vardagarna, överväger att producera allt trav själva.

– Det är något vi funderar på, ja. Men inget är klart. Kontraktet med OTW går ut vid nyår. De har gjort ett jättebra jobb i många år. Om vi fortsätter med dem eller inte får vi se. Inget är bestämt, säger Niclas Andersson, vd på Kanal 75.

Att tappa travet vore ett nytt hårt slag för OTW som nyligen förlorade det stora sportproduktionsuppdraget för Canal plus.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Kanal 75

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.