Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

OTW plockar programchef från Baluba

Publicerad: 29 januari 2013, 13:21

Karin Bäckmark, ny programchef på OTW Television.

Foto: Emma Jäderström. Beskuren.

Karin Bäckmark blir ny programchef på OTW Television. Hon kommer närmast från en tjänst som producent och programutvecklare på Baluba.


Ämnen i artikeln:

OTWBaluba

– Karin är en synnerligen duktig producent med utmärkt känsla för  innehåll och kvalitet. Hon kommer att komplettera den övriga  Televisionsledningen på ett perfekt sätt, säger Anders Knave, vd för OTW  i en kommentar.

Karin Bäckmark har arbetat inom tv-branschen i ett decennium och  kommer närmast från en roll som producent och programutvecklare hos  Baluba. Hon arbetade dessförinnan på Titan.

OTW Television får en  permanent programchef genom rekryteringen av Karin Bäckmark – Magnus  Abrahamsson var tillförordnad programchef i knappt ett år, men valde att  lämna OTW för att återgå till programutveckling i december.

OTM  Television har arbetat hårt med att få full fart på sin verksamhet under  det senaste året. Verksamheten bygger på tre områden: utveckling,  försäljning och produktion. Magnus Ringmar plockades in för att sköta  försäljningen, medan Johan Wiman utökade produktutvecklingsavdelningen  med personer som Patrik Axelsson och Anna-Karin Ruckert:
– Med Karin  faller sista pusselbiten på plats. Nu har vi en process och  ansvarsfördelning som ger stadga och styrka åt arbetet, säger Anders  Knave i en kommentar.

Karin Bäckmark börjar sin nya tjänst i sommar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

OTWBaluba

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.