Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Påkörd under inspelning

Publicerad: 21 september 2010, 15:03

En man blev på tisdagen påkörd under inspelningen av tv-programmet "Sveriges värsta bilförare". Han fördes till sjukhus, liksom den chockade deltagare som kört på honom.


Uppföljaren till "Sveriges värsta bilförare" spelas just nu in på stängda Barkarby flygfält i Stockholm.  På tisdagseftermiddagen pågick inspelningar av programmet då en olycka inträffade.

- Det var inspelningen av Sveriges värsta bilförare. Det är en man som är påkörd och förd till sjukhus. Man säger att han mår bra, jag har inga fler uppgifter om honom. Patrullen har kört den chockade föraren till sjukhus, säger Björn Engström, presstalesman vid Stockholmspolisen, till Sveriges Nyheter.

Enligt honom var det en åskådare, sannolikt en person som var delaktig i tv-arbetet på något sätt, som blev påkörd av en av deltagarna i programmet under ett moment. Han klarade sig undan med lindriga skador.

- Allting är avstängt där, så det borde vara någon som jobbar med produktionen som blivit påkörd. Det var inne på flygfältet, man har kört på de gamla landningsbanorna, säger Björn Engström till Sveriges Nyheter.

TV4 marknadsför programmet på sin hemsida med att man letar fram "landets största trafikfaror".

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.