Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Paolo Robertos revansch efter Robinson – tar över "Pengarna på bordet"

Publicerad: 7 juni 2013, 09:04

Paolo Roberto

Foto: Pressbild TV4

Paolo Roberto får revansch efter Robinsons nedläggning. Nu tar han över TV4:s satsning "Pengarna på bordet" efter Peter Jihde i höst.


Ämnen i artikeln:

Paolo RobertoTV4

I dagarna annonserade TV4 att det inte blir några fler säsonger för storsatsningen Robinson. Nu får programledaren Paolo Roberto ett nytt tungt uppdrag.

I höst guidar han vetgiriga, våghalsiga och självsäkra deltagare i den nya säsongen av "Pengarna på bordet" och tar därmed över stafettpinnen från Peter Jihde. En annan nyhet inför höstens säsong är att Miljonlotteriet går in som ny samarbetspartner i programmet.

– Jag tycker det ska bli riktigt roligt att få ge två miljoner kronor till de tävlande paren och vara med på resan när de försöker ta med pengarna hem. Och det känns bra i hjärtat eftersom överskottet från Miljonlotteriet går till en god sak, att bekämpa missbruk, säger Paolo Roberto i ett pressmeddlande.

Programmet är en gameshow med twist – de tävlande blir miljonärer från början. Formatet har gått upp i över 30 länder. I TV4 har det sänts i två säsonger med miljonpublik. Den nya säsongen får ett nytt utseende och nya finesser i både appen och i själva tv-formatet för att öka spelupplevelsen för tittarna hemma i soffan.

– Precis som Miljonlotteriet är TV4 ett folkligt alternativ som ligger i framkant med att utforska och utnyttja nya plattformar. Samarbetet gör att Miljonlotteriet fortsätter att utvecklas och att vi kan erbjuda ännu bättre spelupplevelse, säger Ludwig Alholt, vd på Miljonlotteriet.

Miljonlotteriets Pengarna på bordet spelas in under sommaren och sänds i höst i TV4.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Paolo RobertoTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.