Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Pär Lernström gör galadebut

Publicerad: 24 oktober 2012, 07:56

Pär Lernström aktuell i "Kockarnas kamp" kommer leda Fotbollsgalan den 12 november

Foto: Blanca Sjöstedt

Pär Lernström gör galadebut på Fotbollsgalan den 12 november. Han leder spektaklet tillsammans med Anna Brolin som leder galan för andra året i rad.


Ämnen i artikeln:

Anna BrolinPär LernströmTV4Fotbollsgalan

Nu är det klart vilka som leder årets fotbollsgala i TV4. Det blir kanalens fotbollsprofil Anna Brolin som leder galan för andra året i rad tillsammans med Pär Lernström som gör galadebut i Globen den 12 november.
– Det är lite nervöst, men jag är glad att jag får göra det med Anna Brolin. Hon har stor live-erfarenhet och kan sporten, säger Pär Lernström till Resumé.

Pär Lernström har live-erfarenhet från programledarjobbet på Idol. I höst är han aktuell som programledare för "Kockarnas kamp" i TV4.

Hur ser din egen relation till fotboll ut?
– Jag har spelat fotboll. En extremt misslyckad fotbollskarriär så det här är lite av en pojkdröm. Är det nån sport jag följer så är det fotboll. Det känns någonstans som fotbollen är extra stor nu med tanke på bragdmatchen mot Tyskland i förra veckan.

Vem vinner guldbollen?
– Jag vet inte ens om jag får tippa. Men det är väl ingen hemlighet vem som är favorittippad. Mycket talar för att Zlatan får Guldbollen igen.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.