Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Paradise Hotel dominerar på webben

Publicerad: 24 september 2015, 08:24

Paradise Hotel har ett starkt grepp om den unga publiken

Foto: Pressbild/MTG TV

Programmet är ett av Sveriges mest omskrivna och kritiserade. På webb-tv går Paradise Hotel som tåget, visar siffror från MMS.


Ämnen i artikeln:

MTG TVMMSParadise Hotel

Enligt MMS veckorapporter är Paradise Hotel, i likhet med 2014, etta, tvåa och trea på webbtittartoppen i Sverige de första två veckorna av säsongen.

Dominansen visas i att ett av de första fyra avsnitten samtliga har en mer än dubbelt så stor publik som augusti månads mest sedda program på webben, Idol i TV4. Siffrorna ger uttryck för hur starkt grepp formatet har om den unga publiken.

– Att Paradise Hotel fortsätter att krossa allt motstånd på svensk webb-tv, och till och med ökar jämfört med i fjol, är oerhört glädjande. Det är ett kvitto på hur vi på MTG TV ligger i framkant när det gäller att fånga upp framtidens unga och digitalt fokuserade publik, säger Thomas Falkenberg, affärsområdeschef Play MTG Sverige i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

MTG TVMMSParadise Hotel

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.