Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Patrick Duffy i Stockholm – spelar in TV4-serie

Publicerad: 27 juni 2013, 10:23

Patrick Duffy gillar Sverige.

Dallas-stjärnan Patrick Duffy är i Stockholm för inspelningarna av TV4:s kommande internationella humorserie ”Welcome to Sweden”. – Jag hoppas att det ska bli riktigt bra, det är en riktigt, riktigt välgjord serie, säger han till Expressen.


Ämnen i artikeln:

TV4FLXWelcome to Sweden

Resumé har tidigare skrivit om TV4:s kommande internationella humorserie ”Welcome to Sweden” som görs av Saturday Night-profilen Amy Poehler och hennes bror Greg i samarbete med FLX.

Greg Poehler, som är upphovsman till ”Welcome to Sweden” och har huvudrollen, är debutant. Amy Poehler har rollen som exekutiv producent.

”Welcome to Sweden” är en humoristisk betraktelse av Sverige – på  engelska. Den handlar om en amerikan som blir kär i en svenska och som  bestämmer sig för att följa med henne till Sverige.

En av birollerna innehas av Dallas-stjärnan Patrick Duffy, som nu befinner sig i Sverige för att arbeta med inspelningarna. I går kväll åt han midag med kollegorna, bland annat Lena Olin och Josephine Bornebusch, på Nytorget 6 på Södermalm i Stockholm.

– Jag älskar Stockholm säger Patrick Duffy till Expressen.

Han har stor förhoppningar på serien.

– Jag hoppas att det ska bli riktigt bra, det är en riktigt, riktigt välgjord serie, säger han Patrick Duffy till Expressen.  

I rollistan i övrigt finns   bland andra Greg Poehler som amerikanen Bruce, Josephine Bornebusch som   flickvännen Emma och Lena Olin och Claes Månsson som hennes föräldrar.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

TV4FLXWelcome to Sweden

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.