Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Patrik Sjöberg satsade pengar på sin egen dansflopp

Publicerad: 14 mars 2014, 13:41

Patrik Sjöberg och danspartnern Maria Bild.

De tävlande i Let's dance TV4 har interna vadslagningar om utgången i tävlingen. Nu läxar kanalen upp Patrik Sjöberg som vann 10 000 kronor på sitt eget tips om att han skulle få en etta i förra veckans program. – Jag förstår verkligen om detta ser konstigt ut, säger exekutiva producenten Malin Knave till Expressen.


Expressen skriver att den interna vadslagningen mellan deltagarna fått spelbolag att höja beredskapen. Potten är på 10 000 kronor, och juryordföranden Tony Irving är upprörd.

– Jag ifrågasätter Patriks inställning till varför han dansade så jävla dåligt i fredags. Gjorde han det för att vinna pengarna? , säger Tony Irving.

TV4 uppger att man ser allvarligt på händelsen.

– Jag förstår verkligen om detta ser konstigt ut och vi kommer att  prata med Patrik om hur detta kan uppfattas. Med det sagt är jag helt  övertygad om att Patrik gjorde sitt bästa på dansgolvet i fredags, säger Malin Knave.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.