Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Påverkarna avsnitt 3: Zelenskyjs sociala medier-strategi dissekeras

Publicerad: 4 april 2022, 09:46

Nathalie Eriksson, Hampus Knutsson och Camilla Gervide gästar avsnitt tre av Påverkarna. Moderator: Resumés Alicia Price.

Foto: Evelinn Stjärnlöf.

Vad har Volodymyr Zelenskyjs mediala bakgrund för betydelse för att han når de breda massorna? Hur målgruppsanpassar han? Och vad har svenska politiker för agenda när de använder kriget för sina syften? Det och mycket mer diskuteras i senaste avsnittet av Resumés valserie Påverkarna.


Ämnen i artikeln:

UkrainakrigetUkrainaPRSociala medierValet 2022Redaktionens val

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj har en ytterst ovanlig bakgrund för en person i hans position. Han blev känd som skådespelare och slog igenom stort i serien ”Folkets tjänare”. När han startade ett parti med samma namn i verkligheten röstade en klar majoritet för honom som ny president.

Efter krigets utbrott har han varit extremt aktiv i sociala medier. 

Hampus Knutsson (krisexpert Wings PR och tidigare kommunikationschef på Moderaterna), Camilla Gervide (grundare, Bloggbevakning), Elaine Eksvärd (retorikexpert, Snacka Snyggt) och Nathalie Eriksson (sociala medier-expert) gästar programmet för att dissekera strategin.

Se avsnittet här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.