Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Per Morberg blir åklagare

Publicerad: 18 oktober 2010, 13:20

Per Morberg spelar huvudrollen i den nya actionkomedin ”Inkognito” som börjar spelas in nästa vecka. Serien ska sändas i TV4 någon gång under 2011.


Ämnen i artikeln:

Tre VännerPer MorbergTV4

Per Morberg. Foto: Sophia Rydberg.

Förutom karriären som tv-kock har Per Morberg flera järn i elden. Nyligen blev det känt att han ska ge ut ett magasin och idag står det klart att han spelar huvudrollen i en ny actionkomedi. Produktionen står Tre vänner för och serien ska sändas i tre avsnitt á 45 minuter i TV4.

– Per Morberg spelar en åklagare som tröttnar på att maktens män går fria, så han sätter ihop en egen task force, en liten "Mission impossible"-grupp, berättar Tomas Tivemark på produktionsbolaget Tre vänner, som kommit med idén till serien, för TT Spektra.

Inspiration till den nya serien har hämtats från just Mission Impossible och enligt produktionsbolaget kommer man att kombinera humor och spänning på ett för Sverige ovanligt sätt. Regin står Alain Darborg för, som tidigare har regisserat kortfilm.

– Det här är hans första lite större grej, vi tror väldigt mycket på honom, säger Jessica Ericstam, exekutiv producent till TT Spektra.

Förutom Per Morberg dyker Susanne Thorson (från bl.a. Puss) och Richard Ulfsäter (Darling, Playa del sol) upp i den nya miniseren.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Tre VännerPer MorbergTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.