Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Per Tellander lämnar MTG

Publicerad: 12 september 2013, 07:07

Per Tellander.

Foto: SVT.

Per Tellander, nu senast chef för MTG:s nordiska betal-tv-kanaler, lämnar bolaget. Han har jobbat inom MTG i över tio år. – Min nuvarande tjänst har inte blivit vad jag hoppats på, säger han till Resumé.


Ämnen i artikeln:

MTGViasatPer TellanderViasat Sport

Per Tellander var länge sportchef för MTG:s Viasat Sport, i sex år. Det senaste året har han varit ”Head of Pay channels Nordic” – chef för MTG:s nordiska betal-tv-kanaler.

Men nu lämnar han tjänsten och MTG helt och hållet.

– Jag kommer att sluta på MTG i morgon. Det är inget jättedramatiskt som ligger bakom, men det är klart att min nuvarande tjänst inte riktigt blivit vad jag hoppats på, säger Per Tellander.

Han vill blicka framåt och säger:

– Det ska däremot bli spännande att se vad jag kan göra med all kompetens som jag samlat på mig inom det området som verkligen är hårdvaluta i dagens mediebrus, det vill säga content.

– Jag känner att det är väldigt få som som har samma inblick som jag vad det gäller sport- och filmrättigheter och hur man kapitaliserar på dessa.

Han har inget nytt jobb klart i nuläget.

– Jag kommer inte att kasta mig in i något nytt omedelbart, men har lite tankar och idéer om hur jag kan göra mest nytta med de erfarenheter som jag samlat på mig, säger Per Tellander.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.