Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Percy Nilsson nöjd med skyltkuppen i SVT

Publicerad: 5 februari 2014, 10:04

Percy med tavlan.

Under öppningsnumret i Melodifestivalen visade Percy Nilsson upp en skylt med texten ”Sluta tuta” – en känga till Hemglassbilarna. Han är mycket nöjd med kuppen. – Ja, nu nådde jag hela Sverige. Jag har redan fått många reaktioner, bara positiva, säger han till Kvällsposten.


Ämnen i artikeln:

HemglassMelodifestivalenSVT

I somras dömdes Percy Nilsson till 100 000 kronor i skadestånd för för skadegörelse mot en Hemglassbil som han borrade sönbder ett däck på.

I lördags under första deltävlingen i Melodifestivalen dök affärsmannen upp i bild med ett plakat med texten ”Sluta tuta”.

SVT svär sig fria från brister i objektiviteten.  

– För vår del är Percy enbart en del av det humoristiska i öppningsnumret. Det har inget att göra med Hemglass, säger Maria Ilstedt, projektledare för Melodifestivalen till Kvällsposten och fortsätter:  

– Den tolkningen får stå för Percy, det är inte den vi har gjort. Hela temat i det här öppningsnumret är sluta spela på flöjten, sluta tuta i flöjten. Det är en humoristisk blinkning mot det danska bidraget.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

HemglassMelodifestivalenSVT

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.