Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Perlskog förlänger med TV4

Publicerad: 8 april 2010, 07:26

Efter de stora rättighetsköpen slåss tv-kanalerna om kommentatorerna. Resume.se kan avslöja att TV4:s högst rankade kommentator, Robert Perlskog, stannar på TV4 tre år till.

Ämnen i artikeln:

Hans PekkariRobert Perlskog

MH

Magnus Helander


Robert Perlskog. Foto: TV4.

Robert Perlskogs nyskrivna kontrakt med TV4-Gruppen löper över tre år, till utgången av 2013.

– Det känns mycket tillfredsställande att få chansen att utveckla samarbetet med en av svensk sport-TV:s mest kompetenta kommentatorer de närmaste fyra åren, säger sportchefen Hans Pekkari till Resume.se.

Robert Perlskog kom till TV4 från Radiosporten 1990. Han har gjort mängder av VM- och EM-finaler i fotboll och handboll, 13 SM-slutspel i ishockey och en OS-final i handboll.

Hans Pekkari har tidigare sagt att Perlskog är TV4:s främsta kommentator, och påskriften är ytterst viktig för TV4 som efter Viasats köp av Premier League blir av med La Liga och allsvenskan till Canal Plus.

För Robert Perlskog väntar en stor uppgift redan på lördag: ”El Clàsico” – drabbningen mellan Real Madrid och Barcelona, i TV4 Sport.

Senare i år ska han göra fotbolls-VM i Sydafrika och i januari nästa år väntar handbolls-VM i Sverige.

Robert Perlskog har drivit egna bolaget Perlskog Media sedan 2002. Den 31 augusti 2009 fanns 1 318 598 kronor i kassan, enligt senaste årsredovisningen.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev