Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Persbrandt slutar i Beck – bakslag för C More

Publicerad: 18 mars 2015, 12:32

Gunvald Larsson.

Foto: Pressbild.

Mikael Persbrandt skrivs ur Beckfilmerna, enligt flera källor till Aftonbladet. Det kan få tittarna att svika serien, där rättigheterna ägs av C More.

Ämnen i artikeln:

C MoreMikael Persbrandt

Yasmine Winberg

yasmine.winberg@resume.se


C More har exklusiva rättigheter till åtta nya Beck-filmer, varav fyra släpps i år och fyra planeras släppas nästa år. Hittills i år har det släppts två filmer, där premiären av "Familjen" lockat näst flest tittare någonsin på C More, enligt C More själva.

– Jag är övertygad om att alla våra nya Beckfilmer kommer att hamna på topplistan över C Mores mest sedda genom tiderna, såväl i tv som streamade. Vårt exklusiva svenska innehåll gör oss unika jämfört med konkurrenterna, sa Manfred Aronsson, vd på C More tidigare i år.

Filmerna har även gått bra genom streamingtjänsten. C More uppger att hälften av deras användare sett de två Beckfilmerna som släppts.
Enligt uppgifter till Aftonbladet skrivs nu den populäre karaktären Gunvald Larsson, spelad av Mikael Persbrandt ur de filmer som ännu inte är färdiginspelade, vilket kan leda till att C More tappar tittare.

– Vi kommenterar inte handlingen om Beckfilmerna som kommer nästa år, utan bara de som kommer i år. Jag kan inte svara på något mer, säger Mona Holmquist, pr- och pressansvarig på C More.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev