Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Petters attack mot Tilde de Paula

Publicerad: 21 mars 2011, 15:32

Hiphop-artisten Petter kritiserar Tilde de Paula för hennes intervju med hans vänner och kollegor – dj-duon Rebecca & Fiona: – Jag blir fan irriterad på Tilde i Nyhetsmorgon i TV4 när hon intervjuar Rebecca & Fiona –  varför ska deras existens ifrågasättas hela tiden?


Ämnen i artikeln:

NyhetsmorgonTilde de PaulaTV4Rebecca & Fiona

Ett av Peters kritiska inlägg mot Tilde de Paulas intervju.

Tilde de Paula. Foto: TV4.

Rebecca & Fiona (Rebecca Scheja och Fiona PitzPatrick) har uppmärksammats för sin framgångsrika realityserie på SVT.se.

Natten till söndagen körde de från Sundsvall efter en spelning för att bli intervjuade av Tilde de Paula i Nyhetsmorgon söndag.

Men Tilde de Paulas angreppssätt med förutfattade meningar får kritik – av Rebecca & Fionas vän och kollega, rapartisten Petter.

Bland annat hävdade Tilde de Paula vid ett flertal tillfällen att deras serie är en dokusåpa, vilket Rebecca & Fiona menar är fel.

– Det är en dokumentärserie, tvingas duon poängtera flera gånger under intervjun som fick Petter att se rött.

”Jag blir fan irriterad på Tilde i Nyhetsmorgon i TV4 när hon intervjuar @RebeccaFiona varför ska deras existens ifrågasättas hela tiden?”, skriver Petter på Twitter och Facebook och fortsätter:

”TV4 har ju bjudit dit dom, dom har åkt bil hela jävla natten. Sen behöva sitta och försvara sig”.

”Att kalla @RebeccaFiona program för såpa igen och igen, DRAMA!!! För fan, det är TV4 som har BB, inte svt”, fortsatte Petter som fick medhåll av sina fans.

Managern Henrik Augustin  säger att Rebecca & Fiona inte vill kommentera intervjun.

Resume.se har sökt Tilde de Paula.

Nyhetsmorgons chef Mia Lindqvist:

– Jag har svårt att förstå kritiken eftersom jag tycker det var en bra intervju. Tilde var som vanligt väldigt nyfiken och engagerad och vi tyckte det var jätteroligt att Rebecca & Fiona ville komma till Nyhetsmorgon och berätta om sina stora framgångar.

Se intervjun nedan.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.