Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Plura ensam i köket

Publicerad: 20 januari 2011, 09:50

”Mauro & Pluras kök” blir ”Pluras kök” i vår. Mauro Scoccos påtänkta efterträdare Petter tackade nej, och nu tar Plura saken i egna händer. – Jag hoppas på att det blir ännu bättre än förra gången, säger han till Expressen.


Ämnen i artikeln:

Mauro ScoccoMauro och Pluras kök

Mauro Scocco och Plura Jonsson. Foto: TV8.

Mastiff-producerade Mauro och Pluras kök blev en succé i TV8 i fjol. Men när säsong två drar igång är det bara Per ”Plura” Jonsson som står i köket.

Hans side-kick Mauro Scocco har fullt upp med at spela in en ny skiva, och den påtänkta efterträdaren Petter blev också tvungen att tacka nej på grund av tidsbrist.

– Det skulle ha blivit Petter men han hoppade av. Han hade mycket att göra. Det är tråkigt, men så är det med tv-branschen. Jag kommer att sköta allt själv och det är väl inga svårigheter. Jag är van vid att laga mat, säger Plura till Expressen.

Den första säsongen av programmet nominerades i Kristallen 2010 och sågs av runt 100 000 tittare som bäst. Det är mycket bra siffror för kanalen TV8.

Inspelningarna av den nya säsongen börjar i februari och premiären sker i mars. Men i år går programmet i TV3 istället för i TV8.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.