Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Pocket Entertainment inleder samarbete med MSN

Publicerad: 27 maj 2013, 08:14

MobilTV-kanalen Pocket Entertainment inleder ett omfattande samarbete med MSN. Portalen kommer nu att visa Pocket Entertainments målgruppsanpassade serier, och utökar därmed sitt videoutbud med underhållning i det korta formatet.


Ämnen i artikeln:

Pocket EntertainmentMSN

MSN.se har sedan tidigare ett rikt videoinnehåll på sajten på nyhetssidan. Nu vill man utöka sin drama- och TV-del och väljer att göra det tillsammans med Pocket Entertainment.

– Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt videoinnehåll på sajten och det känns extra roligt att samarbeta med Pocket som ligger så långt framme både vad gäller format och attityd, säger Peter Holmlund som är nordisk chef för online media och publishing på Microsoft.

Underhållningen når en stor publik och MSN har valt att plocka in serier mot olika målgrupper. De kommer bland annat att visa dramaserien "Blå Linjen", en kortserie gjord i samarbete med Microsoft. Andra produktioner som kommer att finnas tillgängliga på MSN:s portaler är den uppmärksammade serien om nattklubbsprofilen och sångerskan Rebecca "Stella" Simonsson, och dokumentären "Reza Madadi – In it to win it" om MMA-fightern Reza Madadi.

– Det känns roligt att få samarbeta med en så bred sida som MSN. Det kommer utan tvekan att hjälpa oss att nå en stor publik med våra produktioner och att höja MSNs dignitet i videosammanhang. Vi ser fram emot ett mycket bra framtida samarbete, säger Pocket Entertainments VD Håkan Lindhé.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Pocket EntertainmentMSN

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.