Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Pocket Entertainments nya marknadschef

Publicerad: 15 februari 2013, 14:29

Jenny Grewdahl.

Foto: Pressbild.

Pocket Entertainment tillsätter en marknadschef i Jenny Grewdahl. Hon kommer senast från produktionsbolaget Freemantle.


Ämnen i artikeln:

Pocket Entertainment

Jenny Grewdahl arbetade senast som webbproducent för TV4-programmet X-factor. Med tio års erfarenhet av digital marknadsföring i bagaget tar hon nu över som marknadschef för Pocket Entertainment. Innan tiden på Freemantle har Jenny Grewdahl bland annat jobbat på Aftonbladet och IUM.

– Jenny har en perfekt profil för att ansvara för marknadsföringen av Pocket Entertainment, med hennes erfarenhet och kreativa tänkande kommer hon att passa mycket bra in i vår företagskultur, säger vd och grundare Håkan Lindhé i en kommentar.  

– Det ska bli väldigt roligt att få arbeta med ett nydanande och nyskapande företag som Pocket Entertainment och jag ser verkligen fram emot att få hjälpa till att sätta det på kartan. Att dessutom få arbeta med så drivna och kreativa människor som det finns där är en ynnest och en utmaning som jag mer än gärna tar mig an, säger Jenny Grewdahl.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Pocket Entertainment

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.