Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Pontus Gårdingers dröm: Sara Goldensohn

Publicerad: 8 december 2010, 09:51

Pontus Gårdinger, vd för nya produktionsbolaget Snowman, fortsätter att värva. Senaste tillskottet: Castingchefen Erika Heitzinger. På önskelistan finns Sara Goldensohn, avgående utvecklingschef på Kanal 5.


Ämnen i artikeln:

SnowmanPontus Gårdinger

Sara Goldensohn och Pontus Gårdinger är goda vänner och gamla kolleger. Nu har Goldensohn fått erbjudande om ett jobb hos Gårdningers bolag Snowman. Foto: Resumé.

Prosieben-ägda vd:n Pontus Gårdinger presenterade nyligen värvningarna av Martin Akander, senast på Kanal 5, och Dewi Jahja, med bakgrund på SVT.

Nu har Gårdinger, som samtidigt etablerar Snowmans verksamhet i Danmark, även rekryterat Erika Heitzinger, tidigare marknadschef på radiokanalerna The Voice och Radio 107,5.

Erika Heitzinger har även ett förflutet som castingansvarig för produktioner som Let's dance, Big Brother och Fråga Olle. Och det är just casting hon ska jobba med på Snowman. Erika Heitzinger blir castingchef, och hennes första uppgift blir att casta folk till nya liveshowen med Uri Geller i Kanal 5.

Gårdingers värvningsoffensiv fortsätter. Och han kan få sällskap av en tidigare kollega: Sara Goldensohn.

Nyligen blev det klart att Goldensohn lämnar sitt jobb som utvecklingschef på Kanal 5, och hon har fått en förfrågan från Gårdinger.

– Hon skulle vara intressant att ha i det här teamet, men inget är klart, säger Pontus Gårdinger till Resume.se.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

SnowmanPontus Gårdinger

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.