Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Pontus Kåmark till Viasat Fotboll

Publicerad: 16 augusti 2013, 12:49

Claes Andersson och Pontus Kåmark

På lördag är det premiär för Premier League och Viasat har uppgraderat och breddat den redaktionella paketeringen och stärker upp expertprofilen med Pontus Kåmark.


Ämnen i artikeln:

Viasat Fotboll

På lördag börjar Premier League och Viasat Fotboll maratonsänder från klockan 13.15 till 21.00. I år förstärker Viasat Fotboll sin expertprofil med nya ansikten samt ett highlights-program som ger ytterligare en dimension till Premier League-bevakningen.

– Det ska bli jättekul att få jobba med den ligan som jag spelat i och följer. Förut har jag bara suttit på bänken och hoppat in ibland så att säga. Premier League är den mest populära och jag har vuxit upp med den, så det finns så många minnen, och jag har kompisar som jobbar med ligan på olika sätt idag, säger Viasat Fotbolls nya expert Pontus Kåmark.

Från och med i år direktsänder Viasat också ett nytt fotbollsprogram – Målklubben. Programmet kommer att ledas av Kåmark och Claes Andersson, och sänds varje lördag i Viaplay och på Viasat Xtra mellan klockan 15 och 18.

Det är ett highlights-program som kommer att visa alla mål och fungera som ett komplement till Premier League-sändningarna.  

Förutom Pontus Kåmark, är den förre detta Djurgårds-tränaren Magnus Pehrsson ny expert, och West Bromwich-spelaren Jonas Olsson har förlängt sitt nuvarande kontrakt.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Viasat Fotboll

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.