Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Praktfiasko för TV3

Publicerad: 29 januari 2010, 09:36

Premiären för den hårt marknadsförda realityserien ”Fantastiska nöjen” på TV3 i går blev ett praktfiasko. Bara 85 000 tittare – på prime time. – De är en oacceptabelt svag start. Det här måste vi utreda, säger programchefen Anders Knave.


Ämnen i artikeln:

TV3Anders KnaveJarowskij

Anders Knave. Foto: Ulf Berglund/TV3.

”Fantastiska nöjen”, serien om artistförmedlingen som samlar på udda artister, produceras av Jarowskij.

Programmet har marknadsförts hårt inför premiären – men det blev ett sällan skådat tittarfiasko. Enligt preliminära MMS-siffror lockade programmet, som sändes klockan 20.00, bara 85 000 tittare.

– Vi såg det också. Om siffrorna är sanna - det verkar inte vara något fel – så är det en oacceptabelt låg start. Vi måste utreda detta och se hur vi kar skött kommunikationen och vad vi kan göra åt det. Jarowskij kommer också att involveras i den diskussionen, säger Anders Knave till Resume.se.

Hur många tittare hade du förväntat dig?

– Inte 85 000 i alla fall...

Samtidigt sände TV4 ”Robinson Karibien”, 1 015 000 tittare. SVT 1 visade tittarsuccén ”Antikrundan”, 1,9 miljoner tittare.

TV4:s ”Halv åtta hos mig” (starttid 19.30) slog rekord i går med 970 000 tittare.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

TV3Anders KnaveJarowskij

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.