Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Premiärrekord för "Mästarnas Mästare"

Publicerad: 18 mars 2013, 09:10

"Mästarnas Mästare" i SVT fick en kanonstart igår. Enligt de preliminära siffrorna från MMS drog 2,624 miljoner tittare. Ett premiärrekord.


Ämnen i artikeln:

Mästarnas Mästare

I gårdagens säsongsstart av "Mästarnas Mästare" tävlade bland annat den förre längdskidåkaren Torgny Mogren, skidskytten Magdalena Forsberg och det tidigare cykel-esset Berndt Johansson mot varandra.

Årets tittarsiffror kan jämföras med förra årets premiär som nådde 2,170 samtidigt som förra årets final hade 2,740 tittare.

– Det känns otroligt härligt. Det känns som att programmet nått ett steg ytterligare tittarmässigt. Jag tror att styrkan i programmet är att ögonblicken som de här personerna har skapat är en del av vår gemensamma historia, säger Mattias Engstrand, nöjeschef på SVT till Resumé.

Inför förra årets tävling gjorde programmet om. De tävlande konkurrerar i två grupper för att sedan mötas i en semifinalrunda till den slutliga finalen. I år tävlar idrottslegenderna i Grekland.

– Medvetenheten om programmet har höjts, säger Mattias Engstrand.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Mästarnas Mästare

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.