Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Premiärsuccé för Conan OBrien

Publicerad: 24 augusti 2011, 12:47

Conan O’Brien slog ut alla motståndare under sin premiärkväll på kabelkanalen TBS. Och hans show inleddes med en makalös film som sammanfattade året som gått.


Conan O’Brien har suttit i tv-karantän sedan i januari då han hoppade av kontraktet med tv-kanalen NBC. Avhoppet var en av förra vinterns stora tv-händelser och sedan dess har O’Briens popularitet bara ökat. Han har agerat i de flesta mediekanalerna utanför tv-rutan. Men först i april blev det klart att han skulle göra kvällsshower för Time Warners kabelkanal TBS.

Sedan dess har förväntningar på hans comeback trissats upp med hjälp av en hysterisk räcka reklamfilmer.

Därför var det oväntat att O’Brien skulle fånga flest tittare under premiärkvällen. 4,15 miljoner tittare jämfört med Lenos 3, 45, Letterman drog 3,4 medan John Stewart och Stephen Colbert bara drog dryga miljonen tittare.

De som bänkade sig framför O’Brien belönades också med en film som redogjorde vad som har hänt sedan avhoppet från NBC. Han har sökt jobb på Sterling Cooper med fick nobben av Don Draper och Larry King, med änglavingar, har räddat hans liv bland mycket annat.

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.