Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Pressen för stor för Parneviks – succéprogrammet läggs ned

Publicerad: 30 mars 2016, 07:52

TV3:s succéprogram läggs ner.

Succéserien Parneviks har sänt sitt sista avsnitt. Pressen på familjen blev för stor och de väljer att inte fortsätta med tv-serien.


Ämnen i artikeln:

TV3Parneviks

I går kväll visades det sista avsnittet av den omtyckta serien Parneviks. Serien har varit en tittarsuccé för TV3 och två säsonger hann sändas. Men nu väljer familjen själva att lägga ner programmet. Mia Parnevik menar att det har blivit för stor press på familjen och nu vill de sluta på topp.

– Det känns tråkigt, det är alltid tråkigt när någonting tar slut. Men det har varit så himla roligt och man ska väl sluta när man gjort något bra, säger Mia Parnevik till Expressen.

Det är svårt att få allting att gå ihop i en stor familj med utflyttade barn och en golfspelande pappa. Susanne Nylén, presschef på TV3, säger däremot att inget ännu är bestämt.

– Vi är så klart superglada över succén med Parneviks och skulle hemskt gärna göra en tredje säsong. Men nu fokuserar vi på att avsluta säsong två och sedan i vanlig ordning så gör man en utvärdering och ser hur det ser ut framöver. Därefter fattar man ett beslut, så det är alldeles för tidigt att säga någonting om.

Men familjen Parnevik verkar ändå ha tagit ett beslut som inte kommer ändras.

– Man ska aldrig säga aldrig, säger jag alltid. Men den här gången har vi faktiskt bestämt, säger Mia Parnevik.

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

TV3Parneviks

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.