Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Programledare misstänkt

Publicerad: 27 februari 2009, 12:41

Lasse Bengtsson får ett nytt toppuppdrag på TV4, som programledare för nya kriminalsatsningen Misstänkt.

Ämnen i artikeln:

Lasse BengtssonTV4

MH

Magnus Helander


Lasse Bengtsson. Foto: Resumé.

TV4:s nya kriminalprogram Misstänkt har premiär den 20 april klockan 22.40 och Lasse Bengtsson, populär programledare i Nyhetsmorgon lördag, blir programledare.

Programmet, som sänds i åtta avsnitt, ska varje vecka bjuda på en direktsänd halvtimme ”fylld av material från samhällets skuggsida”.

Det kommer även att finnas en panel med kriminalexperter i studion.

– Brottslighet och rättssäkerhet engagerar de flesta svenskar. Därför känns det spännande för mig att göra ett aktuellt, berörande och djupdykande program i den genren. Målsättningen är att Misstänkt ska vara ett angeläget program med brännande och exklusivt material - där både brottsoffer, gärningsmän och brottsbekämpare kommer till tals, säger Lasse Bengtsson i en kommentar.

Tv-programmet Misstänkt samarbetar redaktionellt med Bonnier-kollegan – tidskriften – Misstänkt, som lanserades för ett år sedan.

Enligt TV4 ska Lasse Bengtsson fortsätta som programledare för Nyhetsmorgon lördag. Lasse Bengtsson kommer synas i Nyhetsmorgon lördag fyra av åtta veckor medan Misstänkt går. Resterande fyra sänder Jesper Börjesson.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev