Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Programmet är klart för TV4:s bröllopssatsning

Publicerad: 1 juni 2010, 13:10

TV4s upplägg för det kungliga bröllopet är klart. Det blir en jättesatsning där direktsändningarna börjar redan på nationaldagen men TV4-Gruppen håller också i festligheterna i Kungsträdgården som ska pågå från 11 till 19 juni.
– Vi jobbar ju med att försöka gifta ihop liveevenemang med tv rent generellt. Det ligger som en strategi för oss, säger Håkan Rossberg, konceptchef hos TV4-Gruppen.


Ämnen i artikeln:

TV4Bröllopet

Redan den 6 juni blir det direktsändning från bröllopsstudion på Skeppsbron. Adam Alsing och Ulrika Eriksson leder en gala med musikframträdanden av bland andra Miss Li, Katie Melua och Timo Räisänen.

Sedan rullar det på med dagliga morgon- och kvällssändningar från bröllopsstudion och allt fullbordas med en 15 timmars sändning på bröllopsdagen.

Sist den 19 juni väntar ännu en gala ledd av Kristin Kaspersen där till exempel Petter, Caroline af Ugglas och Linda Sundblad framträder.

Dessutom går TV4-Gruppen in som värd för festligheterna i Kungsträdgården med dagliga evenemang mellan den 11 och 19 juni.

TV4 är kommersiell partner med Stockholms stad kring hela Love Stockholm 2010 evenemanget, men Håkan Rossberg vill inte avslöja några detaljer ur avtalet.

Ove Gustafsson

Ämnen i artikeln:

TV4Bröllopet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.