Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Programmet förtjänar fler tittare"

Publicerad: 7 september 2010, 09:20

Tv-hösten är igång. På måndagen hölls tre premiärer. Filip & Fredriks hajpade ”Lite sällskap” i kanal 5 nådde en smalare publik med 290 000 tittare. Femmans omstartande ”Ullared” tvålade däremot till fyrans ”Biggest Loser”.


Ämnen i artikeln:

UllaredFilip och FredrikBiggest loserKanal 5

Filip & Fredrik stod för en av måndagens premiärer. Foto: Aino Nyvelius.

Filip & Fredriks har lovat att de släppt ironin och i nya satsningen ”Lite Sällskap” ska de bjuda på mänsklighet och värme. I vanlig ordning har duon fått gott om publicitet kring projektet, speciellt i kvällstidningarna.

Programmets premiär 22.00 på måndagen lyckades vinna sin slot och samla på sig 290 000 tittare i svag konkurrens från de andra kanalerna.
– Programmet förtjänar fler tittare. Det är en bra siffra och en slotvinnare men det är ett helt underbart program så vi tycker att det förtjänar mer, säger presschefen Dan Panas på kanal 5.

Tidigare på måndagskvällen hade gamla favoriten ”Ullared” nypremiär och det visade sig att programmet hållit sig kvar i tittarnas hjärtan.
– Ullared hade igår 850 000 tittare, ratingen i vår huvudsakliga målgrupp 15 till 44 var 10,6, säger Dan Panas.

Fyrans nya program, bantningssåpan ”Biggest Loser” levde upp till sitt namn och tog sig inte förbi ”Ullared”. Schermans kvällssatsning hade enligt uppgift 760 000 tittare.

Läs mer

Ove Gustafsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.